Referenssit

Pirkanmaan Voimia Halloween-juhlat

Pirkanmaan Voimia Halloween-juhlat

Suunnittelimme ja toteutimme Pirkanmaan Voimian henkilöstöjuhlat halloween-teemalla. Teimme illan teemaan sopivan somistuksen asiakkaan toiveita ja budjettia noudattaen. Itse tapahtuman aikana huolehdimme, että illan tapahtumat etenivät suunnitellusti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Tästä tapahtumasta saadussa palautteessa kiteytyy se minkä teemme InSitulla parhaiten: kun juhlat antaa meidän osaaviin käsiin, voi itse rentoutua ja nauttia illasta. Haluamme kohdata aina niin asiakkaat, vieraat, alihankkijat kuin yhteistyökumppanitkin ilolla ja ammattitaidolla.

“Teidän toiminnastamme meillä on pelkästään positiivista palautetta annettavana. Te piditte langat koko ajan käsissänne, huolehditte aikataulusta ja somistukset meni ihan nappiin. Ylipäänsä toiminnastanne paistoi ystävällisyys ja erinomainen asiakaspalveluasenne. Screenin materiaaleista tuli tosi hienot ja tykkäsimme kovasti siitä, että teiltä tuli materiaalien toteutukseen hyviä ideoita. Kaikista antamistanne lupauksista pidettiin kiinni. Teidän ansiostanne meillä oli turvallinen ja luottavainen olo koko illan ajan 😊.”

Katriina Bergmann, Henkilöstön kehityspäällikkö, Pirkanmaan Voimia Oy

Tapahtuma: Henkilöstön halloween-juhlat
Asiakas: Pirkanmaan Voimia
Paikka: Tavara-asema