Vastuullisuus ja saavutettavuus

Haluamme huomioida vastuullisuuden yrityksemme toiminnassa ja jokaisen tapahtuman suunnittelussa.

Vastuullisuus kattaa niin ympäristövaikutukset, tapahtumissa työskentelevät ihmiset ja kävijät sekä hyvän hallintotavan mukaisen toimimisen.

Pyrimme vähentämään osaltamme tapahtumien ympäristövaikutuksia. Kannustamme asiakkaita tekemään ympäristöystävällisiä valintoja tapahtumien toteutuksessa. Konkreettisia tekoja ovat esimerkiksi kattavat kierrätyspisteet tapahtumissa, jätteiden määrän minimoiminen, kertakäyttöisten elementtien välttäminen tai monivuotiset messumateriaalit, joita voidaan hyödyntää useita kertoja. Meidän kauttamme onnistuu messu- ja markkinointimateriaalien varastointi ja huolto, joka helpottaa uudelleenkäyttöä ja lisää materiaalien käyttöikää. 

Paikalliset toimijat

Valikoimme kaikkiin tapahtumiin luotettavat ja vastuulliset yhteistyökumppanit ja paikalliset palveluntarjoajat, joista useiden kanssa olemme työskennelleet yhdessä jo vuosia. Työturvallisuuden huomioiminen on keskeisiä toimintaperiaatteitamme. Koulutamme ja perehdytämme henkilökuntaamme säännöllisesti ja pidämme huolen, että tapahtumat ovat turvallisia ja terveellisiä työpaikkoja kaikille tapahtumassa työskenteleville.

Saavutettavuus

Kiinnitämme huomiota tapahtumatilojen saavutettavuuteen liikuntarajoitteisten näkökulmasta. Kaikki tarvittavat saavutettavuuteen liittyvät toimet kartoitetaan aina tuotannon aluksi yhdessä asiakkaan kanssa, ja ne ratkaistaan yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Tapahtumien striimaukset ovat yksi tapa varmistaa, että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan tapahtumaan. 

 

Tommi Saarela

Haluatko kuulla lisää?

Tommi Saarela

Toimitusjohtaja

044 504 4550

tommi.saarela@insitu.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Tapahtumatuotanto Insitu Oy

Hatanpään valtatie 17 B 22

33100 Tampere