Tapahtuman perustiedot

Oheiseen laskuriin on koottu osatekijöitä ja asioita, joita tulee pohtia striimauspalvelua suunnitellessa. Osa asioista vaikuttaa hintaan, osa on muista syistä tärkeää huomioida jo suunnitteluvaiheessa. 
Laskurin antama hinta on arvio, kaikkia osatekijöitä laskurilla ei valitettavasti voi tarkasti huomioida. Lähetä täyttämäsi tiedot laskurin lopusta löytyvällä SUBMIT-napilla meille, niin otamme sinuun yhteyttä ja teemme tarkennetun tarjouksen.

katsojamäärä ei useinkaan vaikuta tapahtuman kustannuksiin. Kustannusvaikutus tulee kysymyksiin maksullisissa tapahtumissa, eli kun halutaan tapahtuma maksumuurin taakse, tarvitaan palveluja, jotka maksavat.

Ohjelmaan sisältyy

Presentaation esittäminen tuo pakettiin mukaan tietokoneen tai tietokoneet, joilla presentaatio ajetaan lähetykseen.
Paneelikeskustelun mukana lähetykseen usein halutaan ottaa käyttöön useampi kuin yksi kamera.
Livemusiikin esittäminen lähetyksestä tarkoittaa useampaa kameraa, ääniteknikko, mikityksiä sekä mahdollisesti efektivaloja.
Tähän kategoriaan kuuluvat chatti-ikkunat, tietovisailut, kysymykset yleisölle, jne.
Ennakkotallenne voi olla etukäteen taltioitu haastattelu tai puheenvuoro. Ennakkotallenteet voidaan tehdä myös verkon yli, eli tapaaminen ei ole välttämätöntä.
Etäpuhujat ovat striimeissä pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Kustannuksiin tämän osalta vaikuttavat valittu tekniikka, kuinka paljon ja tiheään puhujia tulee, onko etäpaneeleja jne.

Tekninen toteutus

Valinnat
TALLENTEEN LISÄPALVELUT
Yhteensä €