Referenssit

Iloisia Kemvitin työntekijöitä oranssin värisellä messuosastolla kädet ilmassa.

Kemvit Finnclean

Pesuaineita valmistava perheyritys Kemvit Oy halusi osallistua Finnclean messuille näytteilleasettajana ja samalla vahvistaa työyhteisön yhteishenkeä. Haasteena oli erottua messuilla maltillisella budjetilla.

InSitu suunnitteli tilaajan brändin mukaisen persoonallisen ja näyttävän messuosaston, joka oli harmaan messuhallin väripilkku. Tuotteet nostettiin keskiöön huolellisesti suunnitellulla valaistuksella ja valkoisilla pinnoilla, joista värit nousivat esille. Kattorakenteen avulla pystyttiin häivyttämään messuhallin kolkko tunnelma. Koko työporukka puettiin Nousun tyylikkäisiin retroverkkatakkeihin, joille löytyy käyttöä myös messujen jälkeen. 

Messumatkaan yhdistettiin vierailuja alinhankkijoiden luona. Reissun kruunasi sattumalta bussin kyytiin liftannut standup-koomikko, joka nostatti messuporukan tunnelmaa. Messujen ei tarvitse keskittyä vain markkinointiin ja myyntiin, vaan ne voivat olla kokonaisvaltainen elämys ja tapa osoittaa arvostusta työntekijöille.

Asiakkaan palaute:

“Insitu on ollut luotettava kumppani tapahtumissa ja messuissa Kemvitille, on kyseessä ollut sitten asiakastapahtuma tahi pikku hulluttelu henkilökunnan kesken. Kaikki lähti, kun KW puhdistusaineet olivat saaneet uuden visuaalisen ilmeen 2016. Tämän visualisointi ja kiinnostuksen herättäminen messutapahtumassa oli menestys.

Yhteistyössä emme ole kuitenkaan jääneet polkemaan paikallaan, vaan samasta aihiosta saadaan uusia vivahteita irti – vaatii myös asiakkaan valmiutta heittäytymiseen. Haluan kuitenkin korostaa yhteistyössä luottamusta teidän tekemiseen. Toiminta on kellontarkkaa ja asioista pidetään huolta. Taisinkin viimeksi sanoa: ”Mukavaa, kun saa ostamalla siirtää messustressin toisille hartioille.”

Nuo henkilökuntajutut onkin sitten ihan omaa maata. Ei voi rahassa mitata muistijälkeä, jonka tapahtumat henkilökuntaan tekee. Muille vaan terveisiä, että soittakaas näille kavereille ja kysykää itse tarkemmin.”

Juuso Viherlaakso, toimitusjohtaja, Kemvit Oy

Asiakas: Kemvit Oy
Tapahtuma: Finnclean messut, Tampere
Tapahtumapaikka: Tampereen messu- ja urheilukeskus