Referenssit

Gofore Summer Gamp

Gofore Summer Gamp

Summer Gamp on Goforen vuotuinen henkilöstön yhteinen kokoontuminen ja kesäjuhla. Vuonna 2023 tapahtuma sai uuden ulottuvuuden, kun päivään päätettiin yhdistää koulutuksellinen Gonfrence-osio. Gonfrencessa kuultiin useita ulkopuolisia keynote-puhujia sekä järjestettiin lukuisia koulutus-trackeja, joiden aihepiirit vaihtelivat tiukasta ja syventävästä sisällöstä luovaan koodaamiseen ja sarjakuvapiirtämiseen.

Yksi tapahtuman haasteista oli yhdistää samassa tilassa tapahtuva päivän koulutusosio illan juhliin. Päiväohjelmassa käytetyt konferenssitilat muunnettiin sulavasti mm. karaokelavaksi ja reiviluolaksi. Lisäksi ilta-akviteetteina oli saunomista, paljuilua ja huipennuksena Haloo Helsinki! -yhtyeen keikka.

Tapahtuman saavutettavuus oli keskeisessä roolissa. Teimme tapahtuma-alueesta sekä sinne saapumisesta sanakartan, joka toimii näkövammaiselle liikkumisen apuvälineenä tai etukäteisenä tutustumisvälineenä uuteen reittiin tai tilaan. Sanakartta suunniteltiin yhteistyössä Polku Liikkumistaito H. Hirn kanssa. Tapahtuman yhtenä ohjelmanumerona esiteltiin sokkopingistä.

Tapahtuma: Summer Gamp
Asiakas: Gofore
Paikka: Helsingin Teurastamo