SSAB: Iltatilaisuus

Iltatilaisuus messujen yhteydessä

SSAB on luonut Alihankintamessujen yhteydessä Tampereella pidettävästä asiakastilaisuudestaan vuosien saatossa tapahtuman, johon odotetaan kutsua. Messujen aikaan kilpailu asiakkaiden ajasta on kovaa ja pelissä pärjäävät ne, jotka tekevät asiat hyvin ja osaavat olla kiinnostavia.

SSAB:n tilaisuus järjestettiin jälleen uniikissa Ravintola Näsinneulassa. Tällä kerralla teemaksi oli päätetty jääkiekko, jonka ympärille haluttiin tekemistä ja kuuluisuuksia. Sovittiin, että tilaisuudessa järjestetään leikkimielinen pöytälätkäturnaus niin, että finaalivastus olisi tunnettu NHL-pelaaja. Alkukarsintojen jälkeen pelit etenivät hurmoksellisesti kohti suurta finaalia, jossa vastukseksi vastaan asettui “Pikku-Hakki”, Niklas Hagman. Finaalipöytä kuvattiin livenä suurille näytöille ja Ville Klingan selostaessa peliä koko kutsuvierasjoukko pääsi jännittämään pelin kulkua. Finaalin piti olla paperilla selvä ja kumpikin halusi voittaa, vaan kuinkas miten kävikään!  

Kokonaisuus vastasi hyvin illanvieton tarkoitusta, jossa tärkeimpinä asioina ovat tapahtuman kiinnostavuus, vieraiden viihtyminen ja rento tunnelma.