40-vuotisjuhla henkilöstölle

40-vuotisjuhla henkilöstölle

Tamperelainen, alueella merkittävä teollisuuden työnantaja oli aloittanut toimintansa 70-luvulla, 40 vuotta sitten. Virallinen julkaisu oli valmis, kakkukahvit pidetty ja henkilöstöjuhlat oli päätetty pitää myöhemmin syksyllä. Juhlista haluttiin 70-luvun bileet. Oltiin siis enää sisältöä ja paikkaa vaille valmiita.

InSitu pyydettiin apuun ja pian meillä oli eri vaihtoehtoja läpikäytyämme paikaksi valittu Scandic Rosendahl, jossa kaikkea hyvää tarkoittaen, on Tampereen autenttisimmat puitteet teemalle legendaarisessa, onneksi vielä tilauksesta auki olevassa Joselin´s yökerhossa.

Projektista on syytä nostaa esiin kaksi asiaa; ennakkomarkkinoinnin tärkeys ja oman ohjelman vaikuttavuus. Ennakkomarkkinointi nimittäin lievästi sanottuna sai siivet alleen, toimitiloihin tuotu 70-luvun musiikkia soittava pahvinen, yhtiön brändin mukaisen hippiasun saanut kleinbus aiheutti talon sisällä varsinaisen sosiaalisen median valtauksen. Valokuvat ihmisistä bussissa nousivat hitiksi jo ennen tapahtumaa.

Talon väki kasvatti innostuneesti pulisonkia ja saapui sankoin joukoin paikalle mitä mielettömämpiin 70-luvun tamineisiin sonnustautuneina. Näky oli upea ja tunnelma kerrassaan mainio, kun kilvan ihasteltiin kollegoiden luovuutta. Lisäksi yhtiön sisältä löytyi innokas Y.M.C.A -look a like showtiimi, jonka veto sai jälkikäteen tehdyssä henkilöstökyselyssä ylivoimaisesti parhaat arvosanat.

Tällaiset tapahtumat todella hitsaavat väkeä yhteen. Vaikka investointia on vaikea mitata suoraan rahassa, olemme vakuuttuneita satsauksestamme.